Karta som med röd fyrkant ramar in Perssons, Holländaregatan, Helsingborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Brand i buss, Konsul Perssons Plats.

Perssons, Holländaregatan, Helsingborg, Skåne län

Larm inkommer om brand i en buss vid tingsrätten. Polis och räddningstjänst kör till platsen. Enligt de första uppgifterna ska inga personer kommit till skada i samband med branden.

UPPDATERING: Nedre Holländaregatan spärras av.

UPPDATERING: Allmänhet uppmanas att hålla ett säkerhetsavstånd från branden. Polispatruller på plats arbetar med att få bort personer som befinner sig i närheten. Arbetet på platsen väntas ta cirka en timme.

UPPDATERING: Avspärrningarna är nu hävda. Bussen ska bärgas och fram tills dess påverkas fordonstrafiken i området. En person har förts till sjukhus för kontroll efter att ha andats in rök från branden. Personen ska ha befunnit sig på ett hotell i närheten. Flera rum på hotellet rökfylldes i samband med branden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra