Karta som med röd fyrkant ramar in Kvidinge, Åstorp, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Försvunnen person, Kvidinge

Kvidinge, Åstorp, Skåne län

Polisen har under morgonen sökt efter en försvunnen person i Kvidinge med omnejd. Larmet inkom till polisens ledningscentral kl 07.11, det var anhöriga som larmade om att aktuell person saknas.

Det rör sig om en man i 60-års åldern som har en sjukdomsbild och därav kan uppträda förvirrat.

Han sågs senast vid sin hemadress runt 22-tiden i går kväll, när han begav sig ut på en promenad. Därefter har anhöriga inte sett mannen.

Polisen går nu ut med bild på mannen och vill be allmänhet som bor i Kvidinge med omnejd att kontrollera förråd, trädgårdar och andra utrymmen. Detta för att se om mannen sökt skydd på dessa platser.

Mannen är ca 160 cm lång, har svart hår och är troligen iklädd en svart kostym med vita ränder.

Har du sett mannen? Ring 114 14 och berätta om dina iakttagelser. Tror du dig se mannen just nu? Ring 112 och be att få tala med Polisens ledningscentral om en försvunnen person i Kvidinge.

12.20 Mannen är anträffad vid liv och god vigör. Polispatrull kör hem mannen till anhöriga.

Tidigare publicerad bild är härmed borttagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra