Karta som med röd fyrkant ramar in Vinslöv, Hässleholm, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker efter en försvunnen person i Vinslöv med omnejd.

Vinslöv, Hässleholm, Skåne län

Polis larmas till terrängen strax sydväst om Vinslöv med anledning av att anhöriga vill anmäla en man försvunnen.

Det rör sig om en man i 80-års åldern som kommit ifrån anhöriga i samband med en promenad i skogen. Mannen kan uppträda förvirrat och därmed ha svårt att orientera sig i området.

Han var på cykel vid tillfället som han sist sågs, vid 13-tiden, och cykeln har senare anträffats i terrängen utav anhöriga.

Polisen är på plats med ett flertal resurser i Vinslöv med omnejd för att söka efter mannen. Polishelikoptern samt polisens hundförare deltar även i sökinsatsen.

Polisen vill nu uppmana personer boende i Vinslöv med omnejd att söka av sina trädgårdar, uthus och liknande utrymmen för att se om mannen sökt sig dit.

Mannen är som tidigare nämnt i 80-års åldern. Han beskrivs vara ca 170cm lång med vitt hår, vid försvinnandet var har iklädd en mörkblå jacka och jeans.

Har du gjort iakttagelser av mannen? hör av dig polisens ledningscentral via 114 14. Om du tror dig se mannen just nu, ringt 112 och be att få tala med polisen om en försvunnen person.

18.06 Polisen har, med anhörigas godkännande, beslutat att gå ut med bild på mannen. Se nedan.

19.11 Mannen är anträffad vid liv i närområdet. Han lokaliserades med hjälp av polishelikoptern och polispatrull till fots. Polisen tackar allmänheten för inkomna tips.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra