Karta som med röd fyrkant ramar in Kevin, Videdalsvägen, Solsystemet, Skånetrafiken, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen vill ha hjälp med att hitta en försvunnen pojke i Malmö.

Kevin, Videdalsvägen, Solsystemet, Skånetrafiken, Malmö, Skåne län

Den 14-åriga pojken lämnade sin skola på Videdalsvägen vid 11-tiden idag och har därefter inte setts till eller hörts av. Anhöriga har anmält pojken försvunnen och Polisen behöver din hjälp att hitta honom.

Pojken är cirka 150 cm lång och har mörkt hår. Vid försvinnandet var han klädd som på den bifogade bilden; grå vinterjacka med kapuschong, svart mössa, svarta mjukisbyxor och sneakers.

Pojken har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, inklusive lindrig intellektuell utvecklingsstörning. Han är mycket intresserad av solsystemet och dess planeter samt Skånetrafiken – bussar, busslinjer och hållplatser. Bästa sättet att skapa kontakt med pojken är att inleda ett samtal om dessa ämnen.

Om du ser pojken nu eller har sett honom i närtid, ring 112 och begär Polisens regionledningscentral. Om du har annan information som kan leda till att pojken anträffas, ring Polisens växel på nummer 114 14.

Uppdatering kl. 18.37: Pojken har kommit åter och är välbehållen. Polisen tackar allmänheten för de tips som kommit in.

Bilden och pojkens namn raderas.

Mest läst av andra