Försvunnen person Polisen vill ha hjälp med att hitta en försvunnen person i Bunkeflo med omnejd.

Bunkeflo, Malmö, Skåne län

Uppdatering  13 augusti kl 07:06

Polisen letar fortfarande efter den 66-åriga Giannis som försvann från sitt boende i Bunkeflo i går onsdag mellan kl. 16.30-17.00.

Polisen uppmanar boende i området Bunkeflo med omnejd, att ta en extra titt i sina trädgårdar och närområdet.

Om man ser den eftersökte 66-åriga Giannis, ring 112.

Övriga upplysningar kan lämnas till Polisen via 11414.

Signalement 
Giannis har kort, grått hår och använder glasögon.
Vid försvinnandet var Giannis klädd i militärgröna pösiga shorts och ljus t-shirt.

Giannis har en demenssjukdom som bland annat gör att han har minnessvårigheter och kan te sig förvirrad. Han talar endast grekiska.

------------

66-åriga Giannis försvann från sitt boende i Bunkeflo mellan kl. 16.30 och 17.00 idag och har därefter inte hörts av eller setts. Polisen har satt därför satt igång en större sökinsats som involverar bland annat helikopter, rytteri och hundpatrull. Sökandet koncentreras i nuläget till Bunkeflo med närområde och bedrivs enligt särskild metodik men Polisen är förtjänt av alla tips och eventuella observationer om Giannis för att snabbt hitta honom.

Giannis har en demenssjukdom som bland annat gör att han har minnessvårigheter och kan te sig förvirrad. Han talar endast grekiska.

Giannis har kort, grått hår och använder glasögon. Vid försvinnandet var Giannis klädd i militärgröna pösiga shorts och ljus t-shirt.

Det är inte uteslutet att Giannis befinner sig på en annan plats i Malmö än just Bunkeflo med omnejd.

Tror du dig se Giannis eller tror du att du sett honom idag, vänligen ring 112 och be att bli kopplad till Polisens ledningscentral i region syd. Säg att det gäller en försvunnen person i Malmö, Bunkeflo.

Mest läst av andra