Karta som med röd fyrkant ramar in Skåne, Resecentrum, Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Skövde, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person En äldre man har anträffats på ett tåg som anlände till Skövde under förmiddagen, kl 10.38. Polisen vet för närvarande inte vem han är.

Skåne, Resecentrum, Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Skövde, Skåne län

Under förmiddagen anlände ett tåg från Skåne till resecentrum i Skövde. På tåget finns då en man som inte kan redogöra för var han är/vem han är. Polisen har sedan man fick kännedom om mannen försökt identifiera honom och var han hör hemma.

Mannen kan själv inte kommunicera i någon större utsträckning. Tåget som mannen åkt på har passerat, Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad och Göteborg.

Mannen beskrivs som följer:

Man, ca 80 år, operationsskador i ansiktet/halv käken borta, kort/smal kroppsbyggnad. Han bär till viss del kläder som gör att han måste varit intagen på sjukhus/vårdhem.

Polisen har kontaktat sjukhus i regionen och polisen i syd/Skåne men ännu är mannen inte identifierad. Polisen i region väst behöver nu hjälp med uppgifter som kan leda fram till vem mannen är och var han hör hemma. För närvarande så befinner sig mannen på polisstationen i Skövde.

Han kommer om polisen inte kan hitta rätt "hemadress" att överlämnas till socialtjänsten.

Ring polisen på 114 14 för att lämna tips.  

Kl 14.50 Uppdatering.
Mannen har kunnat identifieras och har kommer från ett vårdhem i Höör där han försvann under natten. Polisen tackar alla som varit behjälpliga under sökandet/arbetet med att identifiera och återbörda mannen till sitt hem.  

Mest läst av andra