Karta som med röd fyrkant ramar in Högalid, Trelleborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Tolvårig pojke saknas, senast sedd kl. 07.40. Senare anträffad välbehållen.

Högalid, Trelleborg, Skåne län

En tolvårig pojke saknas sedan han inte dykt upp i skolan i morse. Han ska ha lämnat hemmet på Högalid i Trelleborg kl. 07.40.

Pojken är 167 cm, kortklippt med mellanbrunt hår. Han har svarta fritidsbyxor på sig, en svart hoodie med grå inslag, samt en svart ryggsäck med vita döskallar på.

I nuläget finns ingen brottsmisstanke.

Polis söker efter pojken och vill gärna ha in tips från allmänheten via telefon nr 112.

Uppdatering 16.45: Ryggsäcken kan eventuellt vara en svart 30L ryggsäck av märket Asaklitt.

Uppdatering 17.03: Polis fortsätter sökandet efter pojken och önskar även fortsatt få in tips som kan leda till att han hittas.

Uppdatering 19.30: Från morgonen vid cirka 08.30-08.45 har flera oberoende vittnen gjort observationer av en pojke som stämmer in med signalementet vid väg 108 i höjd med Haglösa. Dessa uppgifter kontrolleras av polispatruller. Uppgifter, observationer och tips från tidpunkten och platsen är av intresse och mottages tacksamt av polisen via telefonnummer 114 14.

Uppdatering 21.17: En kvinna ringer till polisen och berättar att hon på väg 108 strax norr om Trelleborg kör bakom en pojke hon tror är den försvunne pojken. Polis skickas till platsen och kan strax därefter bekräfta att det rör sig om rätt pojke. Han körs därefter direkt hem till sina föräldrar.

Mest läst av andra