Karta som med röd fyrkant ramar in Ödmanssonsgatan, Landskrona, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Kontroll, Ödmanssonsgatan.

Ödmanssonsgatan, Landskrona, Skåne län

Polis skickas till Ödmanssonsgatan efter larm om en man, som enligt initiala uppgifter stickskadadats. Gärningsmannen har efter händelsen lämnat platsen, i nuläget på oklart sätt. Den skadade mannen ska ha förts med bil till sjukhus innan polis anländer till platsen, och polispatrull skickas till sjukhuset. Vad som misstänks vara brottsplats, utomhus på Ödmanssonsgatan / Bredagatan, spärras av, och polis håller förhör med eventuella vittnen.

17.45 Den skadade är en 30-årig man. Skadeläget är okänt. Polisen arbetar fortsatt på brottsplatsen med utredningsåtgärder. Det finns ingen gripen misstänkt för händelsen, som rubriceras som försök till mord.

19.29 Polis har genomfört en brottplatsundersökning, och avspärrningen är hävd. Det finns fortsatt inga uppgifter om skadeläge på den knivskurne mannen.

20.22 Mannen vårdas för allvarliga skador. Han har inte kunnat förhöras av polis. Det finns ingen gripen misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra