Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Misshandel, grov Misshandlad man anträffad utomhus, centrum.

Eslöv, Skåne län

En uppringare berättar att en man blivit misshandlad utomhus på en adress i centrala Eslöv. Polis skickas till platsen och anträffar en skadad man på marken och vård påbörjas i väntan på ambulans. Platsen spärras av i väntan på vidare undersökningar. Polis skickas också till sjukhus för att få uppgifter om eller från målsägaren.

Uppdatering 23.59: Den skadade mannen vårdas sent under måndagskvällen på sjukhus och uppges ha stickskador. Han är inte identifierad och är ej heller förhörd. Anträffandeplatsen är fortfarande avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Uppdatering 06:52: Mannen är ännu ej identifierad. Han vårdas fortsatt på sjukhus. Den tekniska undersökningen på platsen är klar. I nuläget finns ingen misstänkt gripen i ärendet.

Uppdatering 09:17: Polisen är intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser kring Stenberget/ Villavägen under kvällen. Vi är särskilt intresserade av uppgifter om en personbil som synts i området vid tiden för brottet.

Uppdatering 10:07: Den skadade mannen är identifierad. Han är i 20-årsåldern. Han vårdas fortsatt på sjukhus och har ännu inte kunnat höras.

Du kan lämna tips via telefon 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se.

Mest läst av andra