Karta som med röd fyrkant ramar in Hospitalsgården, Mellanvångsvägen, Lund, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Hospitalsgården. Bråk mellan ett flertal personer.

Hospitalsgården, Mellanvångsvägen, Lund, Skåne län

Polisens regionledningscentral får samtal om ett bråk mellan ett flertal personer i anslutning till en skola på Mellanvångsvägen. En person uppges vara skadad efter att ha blivit skuren eller huggen med ett knivliknande föremål.

När polis anländer till adressen finns inga parter kvar på plats men med hjälp av vittnesuppgifter, kan personer som förmodas vara inblandade i bråket lokaliseras i närområdet. Brottsplatsen kan bestämmas till skolgården.

Målsäganden är ännu ej anträffad men med vittnesuppgifter som grund, misstänker Polisen att ett grovt brott har förövats. Polisen har vidtagit sedvanliga åtgärder för att lokalisera målsäganden, så som kontakt med sjukvården.

En person i 20-årsåldern är gripen misstänkt för grov misshandel. Polisen ser i nuläget ingen koppling mellan händelsen och skolan eller deras verksamhet.

Mest läst av andra