Karta som med röd fyrkant ramar in Nedre Långvinkelsgatan, Helsingborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Försök till mord i Helsingborg.

Nedre Långvinkelsgatan, Helsingborg, Skåne län

En kvinna blir knivskuren på Nedre Långvinkelsgatan Helsingborg. Kvinnan är svårt skadad och förs med ambulans till sjukhus. Polisens insats med att söka efter misstänkt gärningsman pågår. I övrigt råder förundersökningssekretess i ärendet.

Uppdatering:

Händelsen rubriceras i nuläget som mordförsök. Platsen spärras av och tekniker arbetar på brottsplatsen. Flertalet personer har befunnits på plats vid händelsen och polisen arbetar med vittnesförhör och dörrknackning i området.

Fler vittnen söks till händelsen. Har du sett eller hört något kan du kontakta polisen på telefon 114 14 eller via polisens hemsida.

Uppdatering:

Polisen bedriver en förundersökning om försök till mord, i nuläget finns det en person som är anhållen i sin frånvaro. De tidigare avspärrningarna är hävda och teknikerna är klara på platsen.

Vi vill särskilt ha in tips eller iakttagelser från S:t Pedersgatan och Nedre Långvinkelsgatan från 07.00 -tiden imorse.

Händelsen i media

Mest läst av andra