Karta som med röd fyrkant ramar in Hyllie, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man misshandlad, Hyllie.

Hyllie, Malmö, Skåne län

Polis skickas till Hyllie efter larm via SOS om misshandel. En man uppges vara skadad, och även ambulans skickas. Polispatrull som först anländer till platsen anträffar den skadade mannen, som tas om hand av ambulans. Han är initialt vaken och talbar. Området spärras av som brottsplats, och polis arbetar på platsen med informationsinsamling, som förhör med eventuella vittnen till händelsen.

19.26 Brottsplatsen är inomhus i en lägenhet. Denna spärras av. Mannen är förd med ambulans till sjukhus. Hans skadeläge är okänt. Hundpatrull söker i området, och polis håller förhör med vittnen.

19.38 Mannen är skärskadad.

20.01 Mannen vårdas på sjukhus, men skadeläget är fortsatt oklart. En man har nu gripits som misstänkt för försök till mord. Kriminaltekniker är budade till brottsplatsen för en teknisk undersökning.

Uppdatering

21.06 Brottet har inträffat på Hallingsgatan, Lorensborg.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra