Karta som med röd fyrkant ramar in Hyllie, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Misshandel, Hyllie, Malmö.

Hyllie, Malmö, Skåne län

Polispatruller skickas till Hyllie med anledning av våldsbrott i området. En person har blivit misshandlad med ett tillhygge på en snabbmatsrestaurang och en taxichaufför har strax efter blivit misshandlad i sin taxibil.

Vid efterspaningar av gärningsmannen i närområdet anträffas en person kl 22.49, utomhus, som stämmer överens med det signalement som lämnats. Han grips och förs till polishuset i Malmö. De två personer som han misshandlats är ej allvarligt skadade. De är förda med ambulans till sjukhus. Polisen tekniker är beställda för att medveerka i ärendet.

Uppdatering 07.45: Den 29-årige mannen som greps misstänks för att ha rånat en restaurang på Hyllie Stationstorg genom att hota och misshandla en anställd för att sedan tillgripa kontanter.
Han misstänks också för att ha misshandlat och förskt tvinga två taxichaufförer att köra honom från platsen. Dessa två händelser rubriceras som grovt olaga tvång och grov misshandel av en av taxichaufförerna. Gärningsmannen tvingar en av dem att köra till Påskliljegatan där han grips. I samband med gripandet blir han också misstänkt för hot och våld mot tjänsteman.

Mest läst av andra