Karta som med röd fyrkant ramar in Perstorp, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Misshandel på Spjutserödsvägen i Perstorp.

Perstorp, Skåne län

Polispatruller skickas till Spjutsportsvägen i Perstorp där en misshandel ska ha ägt rum. En person i fyrtio -års åldern är förd till sjukhus, oklart skadeläge men vaken och talbar. Polisen förhör nu vittnen till händelsen och undersöker brottsplatsen.

Uppdatering kl. 17.30: Ett bråk uppstod mellan förarna till två personbilar efter en trafikincident. I samband med bråket, skadades den ena föraren av någon typ av stickvapen och gärningsmannen avvek från platsen i sin bil. Båda parterna är män.

En man i 40-årsåldern fördes till sjukhus i ambulans, enligt Region Skåne är mannen lindrigt skadad.

Händelsen utspelade sig intill en skola, på Spjutserödsvägen. Platsen har varit avspärrad men denna är nu hävd. Polisen ser inget samband mellan händelsen och skolan eller deras verksamhet.

Brottsrubriceringen är ännu ej bestämd. Gärningsmannen är just nu på fri fot.

Uppdatering kl. 21.10: Polisen upprättar anmälan om grov misshandel.

Polisen ber allmänheten om hjälp med att hitta gärningsmannens bil.

Bilen beskrivs av vittnen som blå, eventuellt ljusblå. Märket är troligtvis en Peugeot, större modell. Vänster bakruta, passageraredörren, på bilen är krossad.

Tips och uppgifter om aktuell bil lämnas tacksamt till Polisen på telefonnummer 114 14. Be att få bli kopplad till ledningscentralen i region Syd och berätta vad ärendet gäller.

Mest läst av andra