Karta som med röd fyrkant ramar in Apgränd, Ystad, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man misshandlad, Apgränd.

Apgränd, Ystad, Skåne län

Polis skickas till Apgränd, där en man ska ha blivit misshandlad genom slag i ansiktet. Den slagne mannen uppger att gärningsmannen bara kommit fram och slagit honom, men han vet inte vem det är. När polis arbetar på platsen framkommer det att ytterligare en man blivit misshandlad, och denne finns nu på sjukhus. Polis på plats arbetar med att klargöra händelsen.

20.01 Det är två olika händelser. Den andra misshandeln ska ha inträffat på en annan plats än den initiala.

20.40 När polis arbetar på Apgränd kommer en man fram som blivit misshandlad vid ankdammen, belägen Klostergatan / Lilla Östergatan. Han ska där ha blivit knivskuren i låret samt rånad. Mannen, som är i 60-års åldern, förs med ambulans till sjukhus. Det är i nuläget oklart vad han blivit rånad på för tillhörigheter. Mannen som blivit misshandlad på Apgränd fick blodvite i ansiktet, men behövde inte följa med ambulans för fortsatt vård. Han är i 55-års åldern. De uppgifter som framkommit från de båda misshandlade männen, tyder på att det är två helt separata fall, med olika gärningsmän. Det finns ingen misstänkt i någon av händelserna.

Mest läst av andra