Karta som med röd fyrkant ramar in Bangatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Försök till mord, Bangatan, Malmö

Bangatan, Malmö, Skåne län

Vid 19.30  blir polisen larmade till en innergård på Bangatan, med anledning av en knivbeväpnad kvinna. På platsen finns ett flertal barn och vuxna, mot vilka kvinnan gjort utfall mot med kniven.

Personer som befinner sig på platsen övermannar och säkrar kvinnan,  innan första polispatrull anländer. En av de personer hon gjort utfall mot har fått lindriga skador, dock inte av knivbladet. Kvinnan är nu misstänkt för försök till mord i flertal fall. Bland målsägande finns flera barn. Kvinnan, som är i 40 -års åldern, är nu gripen. Hon kommer att förhöras samt förordnas en försvarare. Därefter kommer kontakt att tas med åklagare för ett anhållningsbeslut. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som befunnit sig på platsen, och som kan ha filmat händelsen. Dessa uppmanas tacksamt att kontakta Polisen via växel 114 14.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra