Karta som med röd fyrkant ramar in Allmogevägen, Trelleborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Skadad person efter bråk, Allmogevägen.

Allmogevägen, Trelleborg, Skåne län

Polis är på plats i en skola på Allmogevägen med anledning av ett bråk. I samband med bråket som skett inne i skolan har en person fått skär- eller stickskador. Brottsplatsen är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Ärendet rubriceras inledningsvis som försök till mord. 

Uppdatering: Den skadade är förd till sjukhus med ambulans.

Uppdatering kl. 15.47: En pojke, som fyllt 15 men inte 18 år, är gripen misstänkt för försök till mord. Polisen har genomfört husrannsakan på ett flertal adresser för att söka efter pojken utan att anträffa honom. Därefter kom pojken självmant till en polisstation och anmälde sig.

Enligt sjukvårdens/Region Skånes hemsida - https://www.skane.se/organisation-politik/om-region-skane/Press/ har den skadade pojken, som är i samma ålder som den gripne pojken, livshotande skador.

Händelsen har inträffat i en kafédel på skolan och denna del är nu avspärrad för teknisk undersökning. Kriminaltekniker är på plats och deras arbete pågår.

Mest läst av andra