Karta som visar ungefär var händelsen Mord/dråp,  försök: Försök till mord under förföljande. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Försök till mord under förföljande.

Fru Alstad, Alstad Byaväg, Anderslöv, Arrie, Käglinge, Malmö, Oxie, Kronotorpsvägen, Kronotorpsgatan, Segemöllegatan, Trelleborg, Skåne län

Enligt uppringaren har en bil stannat på Fru Alstad Byaväg i Anderslöv där tre personer hoppar ur. Vittnet ser sen de tre bära på något till bilen. Flera polispatruller skickas till platsen och en av patrullerna observerar en liknande bil mellan Arrie och Käglinge där bilen försöker köra på poliserna som gått ur polisbilen för att stoppa den.

Ett förföljande tar vid på Lv101 mot Malmö, sen på E65 mot Oxie. Hastigheten har stundtals varit hög men då övrig trafikintensitet varit låg så fortsatte förföljandet genom Malmö där färden tar slut på Kronotorpsvägen och alla lämnar bilen.

Ett stort antal polispatruller kontrollerar området och tre personer kan gripas i en taxi i korsningen Kronotorpsgatan och Segemöllegatan. Ytterligare en person grips i närområdet.

Totalt fyra män är gripna, de är i 17-20- års åldern och misstänks för försök till mord och grov vårdslöshet i trafik. Fler brottsmisstankar kan tillkomma.

Rättelse: Det är de tre männen som är gripna. Den fjärde mannen kontrollerades men greps inte.

Mest läst av andra