Karta som med röd fyrkant ramar in Klagstorp, Trelleborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Mordförsök, Klagstorp.

Klagstorp, Trelleborg, Skåne län

Polis larmas till Klagstorp där tre personer ska ha blivit knivskurna. Ett flertal resurser skickas till platsen för att söka efter misstänkt gärningsperson och även ambulans skickas. Efter en stunds intensivt sökarbete kan polisen gripa en man i 50-årsåldern på annan plats som misstänkt för två fall av försök till mord och ett fall av grov misshandel. Polisen spärrar av platsen och beställer tekniker som gör en teknisk undersökning, avspärrningen är nu hävd. Under natten har ett flertal utredningsåtgärder vidtagits, bland annat har förhör hållits.

Uppdatering:

En kvinna i 40-årsåldern uppges ha fått allvarliga skador och två tonårspojkar ska ha fått lindrigare skador, enligt Region Skåne.

Uppdatering:

Mannen är nu anhållen, misstänkt för försök till mord, grov misshandel alternativt försök till mord samt grov misshandel.

Uppdatering:

Den anhållne har nu genomgått förhör. Han förnekar brott. Med hänsyn till utredningen finns det inget mer att kommunicera i ärendet för närvarande.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra