Karta som med röd fyrkant ramar in Södra Förstadsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Olaga hot Södra Förstadsgatan. Hotfull man.

Södra Förstadsgatan, Malmö, Skåne län

En man uppträder och uttrycker sig hotfullt utanför Triangelns köpcenter i Malmö. Mannen ses därefter gå in i köpcentret.  Det finns inga uppgifter om att mannen ska vara beväpnad. Polis larmas till platsen.

Polis är på plats med ett flertal resurser, däribland regional förstärkt insatsstyrka och helikopter. Köpcentrets samtliga in- och utgångar är bevakade av polis, besökare i köpcentret är ombedda att bege sig till närmsta utgång och följa Polisens instruktioner.

Köpcentrets samtliga lokaliteter genomsöks metodiskt av polispersonal.

Polisen har ett bra signalement på aktuell man och har goda förhoppningar att hitta honom om han befinner sig i köpcentret eller i närområdet.

Det finns i nuläget ingen bestämd brottsrubricering i ärendet.

Uppdatering kl. 18.59: Polisen avbryter sin insats. Köpcentret och dess garage är nu genomsökt utan att aktuell man anträffades.

Uppdatering kl. 19.57: Polisen upprättar anmälan om olaga hot mot grupp. Just nu finns det ingen misstänkt i ärendet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra