Karta som med röd fyrkant ramar in Näsby, Gamlegården, Charlottesborg, Österäng, Sommarlust, Tvedegårdsvägen, Bataljonsvägen, Snapphanevägen, Stridsvagnsvägen, Långebrogatan, Hasselvägen, Slättängsvägen, Hjalmar Söderbergs Väg, Hellströms, Prästallén, Pilvägen, Kristianstad, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt För att underlätta brottsbekämpning och öka tryggheten kommer polisen att använda drönare för kameraövervakning i Kristianstad.

Näsby, Gamlegården, Charlottesborg, Österäng, Sommarlust, Tvedegårdsvägen, Bataljonsvägen, Snapphanevägen, Stridsvagnsvägen, Långebrogatan, Hasselvägen, Slättängsvägen, Hjalmar Söderbergs Väg, Hellströms, Prästallén, Pilvägen, Kristianstad, Skåne län

Kameraövervakningen kommer ske under tiden 6 augusti 2021 till 13 augusti 2021. 

De områden som övervakas är Näsby – Gamlegården, Charlottesborg och Österäng - Sommarlust.

Övervakade områden

Området som övervakas på Näsby – Gamlegården avgränsas inom Tvedegårdsvägen i norr, Bataljonsvägen i söder, Snapphanevägen i öster och Bataljonsvägen/Stridsvagnsvägen i väster.

Området som övervakas på Charlottesborg avgränsas inom Långebrogatan i norr, E22 i söder, Hasselvägen i öster och Slättängsvägen i Väster.

Området som övervakas på Österäng – Sommarlust avgränsning i norr är grönområdet norr om Hjalmar Söderbergs väg. I väst begränsas området av järnvägen, i öster av Gustaf Hellströms väg och i söder av Prästallén/Pilvägen samt Snapphanevägen.

Mest läst av andra