Karta som med röd fyrkant ramar in Pildammsparken, Roskildevägen, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Två skadade personer anträffade av förbipasserande, Pildammsparken.

Pildammsparken, Roskildevägen, Malmö, Skåne län

En förbipasserande berättar att det finns två skadade personer intill Roskildevägen. Polis skickas till platsen för kontroll och ambulans skickas fram för att ta hand om de skadade. Avspärrning och förhör med vittnen påbörjas. Det är inledningsvis okänt på vilket sätt personerna skadats och om det ligger något brott bakom händelsen.

Uppdatering: Efter vidare utredning grips en av de skadade männen misstänkt för mordförsök på den andre mannen. Brottsplatsen tros vara i närheten av anträffandeplatsen men inom polisens avspärrningar. Sökning med polishund har utförts i närområdet och kriminaltekniker kommer att göra undersökningar på platsen. Dörrknackning kommer också att påbörjas i intilliggande fastigheter. Målsägaren förs med ambulans till sjukhus och den misstänkte kommer också att kontrolleras på sjukhuset innan han förs till arresten.

Uppdatering: Teknikerna är klara på platsen och avspärrningarna är hävda. Den gripne är en 29-årig man och den skadade är en 33-årig man, båda är kvar på sjukhuset.

Uppdatering: Den misstänkte har lämnat sjukhuset, han anhölls klockan 17.41 av jourhavande åklagare Pia Björnsson.

Mest läst av andra