Karta som med röd fyrkant ramar in Lund, Trelleborgs Kommun, Trelleborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Uppdatering gällande misstänkt mord i Trelleborg.

Lund, Trelleborgs Kommun, Trelleborg, Skåne län

I fredags, den 19 juli, anträffades två avlidna personer, en 47-årig kvinna och ett 8-årigt barn, i en bostad i Trelleborg. Polisen larmades till adressen strax före klockan 19:30. Omständigheterna på platsen gjorde att man inledde en förundersökning gällande ett misstänkt mord samt ett misstänkt självmord. Beslut togs också om att inte leta efter en gärningsman utifrån. Under helgen har man arbetat med de inledande åtgärderna med teknisk undersökning, förhör, samt fört kropparna till Lund med begäran om rättsmedicinska undersökningar.

Nu pågår en polisledd förundersökning för att bringa klarhet i omständigheterna och ge svar på alla frågor. Polisen samverkar med Trelleborgs kommun avseende de frågor som faller under kommunens ansvar.

Av hänsyn till anhöriga i ärendet kommer polisen inte att besvara detaljfrågor från förundersökningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra