Karta som med röd fyrkant ramar in Malmö, Gamla Ullevi, Göteborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Polisinsats/kommendering Sammanfattning av kvällens insats i samband med fotbollsmatchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF, Gamla Ullevi.

Malmö, Gamla Ullevi, Göteborg, Skåne län

Kvällens insats i samband med fotbollsmatchen på Gamla Ullevi mellan IFK Göteborg och Malmö FF har kunnat genomföras utan några störningar. En bengal kastades av en person ut på planen, och i samband med det kunde personen omhänderats av polis enligt lagen om berusade personer. En anmälan upprättades även rubricerad som framkallande av fara för annan samt brott mot ordningslagen. Pyroteknik som brändes, i mindre omfattning, gjorde att starten av andra halvlek blev uppskjuten i ca 5-6 minuter. Även under andra halvlek brändes några bengaler. Det har varit mycket folk i centrala delarna av Göteborg i anslutning till matchen, men det har varit lugnt utan några inrapporterade ordningsstörningar.

Totalt omhändertogs två personer enligt lagen om berusade personer.

Mest läst av andra