Karta som med röd fyrkant ramar in Strandhem, Bunkeflostrand, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats Strandhem, Bunkeflostrand. Anträffad livlös kropp i vattnet.

Strandhem, Bunkeflostrand, Malmö, Skåne län

Polis kallades till platsen med anledning av att ett larm om en anträffad livlös kropp i vattnet cirka 300 meter ut från stranden. Det är en kanotist som har anträffat kroppen och sedan larmat. Räddningstjänst, ambulans och sjörädningen kallades också till platsen och kroppen fördes in till land. Enligt uppgift är det en man som är anträffad och mannen är avliden.

Polisens uppgift är att utreda identiteten och varför kroppen anträffas i vattnet. Polisen utreder också om det finns några misstankar om brott. Kriminaltekniker är beställda till platsen.

Med hänsyn till att identiteten inte är känd och att inga anhöriga är underrättade, så lämnas ingen ytterligare information i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra