Karta som med röd fyrkant ramar in Spårvägsgatan, Värnhem, Triangeln, Idaborgsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Personrån, Spårvägsgatan, Malmö.

Spårvägsgatan, Värnhem, Triangeln, Idaborgsgatan, Malmö, Skåne län

Kl 18.42 blir en polispatrull som befinner sig i centrala Malmö kontaktad av två 16-åriga ynglingar som blivit rånade på Spårvägsgatan. Rånaren har hotat ynglingarna och tagit deras iphone.

Kl 18.43 anträffas rånaren på Värnhem av en annan polispatrull och han grips kl 18.45. Rånaren är en 36-årig man. Vid kontroll av mannen anträffas de båda mobiltelefonerna som han tvingat till sig och de kan återlämnas till ägarna.

Den 36-åriga mannen/rånaren blev kl 17.15 frigiven från polishuset i Malmö efter att ha gripts kl 15.00 misstänkt för narkotikabrott innehav av narkotikaklassade tabletter, samt eget bruk av narkotika, Han greps av ordningsvakt på köpcentrat Triangeln och överlämnades till en polispatrull..

Den 36-åriga mannen greps även på tisdagen den 31 oktober efter att hantverkare sett honom  ta sig in i en olåst byggbil på Idaborgsgatan och börja rota runt. Hantverkarna tar sig till bilen och konfronterar honom samt ringer till polisen som kommer till platsen och griper honom kl 12.50.

 

Polisen Skåne

Mest läst av andra