Karta som med röd fyrkant ramar in Järnvägsgatan, Limhamn, Limhamnsvägen, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Butik rånad, Järnvägsgatan, Limhamn.

Järnvägsgatan, Limhamn, Limhamnsvägen, Malmö, Skåne län

Polis skickas till Järnvägsgatan efter larm om väpnat rån mot en butik. Tre maskerade gärningsmän ska med vapenliknande föremål tvingat till sig gods från butiken, och därefter försvunnit från platsen i en vit golf, fyradörrars, nyare modell, riktning mot Limhamnsvägen. Det finns inga uppgifter om att någon i butiken fått några fysiska skador i samband med rånet. Polis arbetar på platsen med  uppgiftsinhämtning samt förhör vittnen och målsägande.

Polisen är angelägen om att få in tips och iakttagelser gjorda på och omkring den aktuella platsen, samt om den aktuella golfen, före, under och efter händelsen. Golfens regestreringsnummer är XBZ 049, dock är den falskskyltad. Tips och iakttagelser kan lämnas till Polisen via växeln 114 14.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra