Karta som med röd fyrkant ramar in Hamngatan, Ystad, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Väktare rånad, centrum.

Hamngatan, Ystad, Skåne län

En väktare berättar att en annan väktare blivit misshandlad och rånad i samband med ett arbete vid en bank på Hamngatan. Polis skickas till platsen för kontroll och väktaren förs med ambulans till sjukhus. Platsen spärras av i väntan på teknisk undersökning samtidigt som förhör med eventuella vittnen påbörjas. Övriga omständigheter är inledningsvis okända.

Uppdatering: Väktaren ska ha blivit överfallen av flera gärningsmän som ska ha tillgripit en okänd summa kontanter från honom. Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen som gjort observationer kring brottsplatsen under eftermiddagen fram till 18.00-tiden. Alla vittnesuppgifter är av intresse och mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Uppdatering: Väktarens bil tas i beslag för teknisk undersökning, dörrknackning genomförs i närområdet och kriminaltekniker har genomfört en teknisk undersökning på platsen.

Mest läst av andra