Karta som med röd fyrkant ramar in Skåne, Helsingborg, Traktörsgatan, Malmö, Genarpsgatan, Lomma, Alnetorget, Skurups Kommun, Landsvägen, Skivarp, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattens händelser i Skåne län.

Skåne, Helsingborg, Traktörsgatan, Malmö, Genarpsgatan, Lomma, Alnetorget, Skurups Kommun, Landsvägen, Skivarp, Skåne län

Helsingborg, Traktörsgatan kl. 01.20: Polis och räddningstjänst skickas till adressen med anledning av brand i fordon. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Malmö, Genarpsgatan kl. 01.29: Polis skickas till en byggarbetsplats på adressen efter att obehöriga personer observerats inne på området. Efter spårning med hund greps två män, 25- respektive 30 år, misstänkta för stöld av kabel.

Lomma, Alnetorget kl. 03.23: Polis skickas till adressen med anlednings av pågående stöld från fordon. Fyra pojkar och män i åldrarna 17-20 år greps misstänkta för stöld av katalysatorer.

Skurups kommun, Landsvägen i Skivarp kl. 05.05: Polis skickas till adressen, dit räddningstjänst och ambulanssjukvård larmats med anledning av brand i villa. Efter vad som just nu är känt är ingen person skadad. Händelsen hanteras primärt som en räddningsinsats, som leds av räddningstjänsten. Polisens främsta uppgift inledningsvis är att biträda räddningstjänsten i dess arbete, därefter om brott i sammanhanget kan misstänkas. Länsväg 101 är delvis avstängd under räddningsinsatsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra