Karta som med röd fyrkant ramar in Limhamn, Ribersborg, Erikslust, Bunkeflostrand, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sedlighetsbrott Limhamn. En man följer efter och blottar sig för en kvinna.

Limhamn, Ribersborg, Erikslust, Bunkeflostrand, Malmö, Skåne län

En man följer efter och blottar sig för en kvinna i Limhamn. Polis larmas till platsen.

Polis lokaliserar gärningsmannen i närheten och han grips, misstänkt för gärningen.

Under dagen och kvällen har totalt fem liknande ärenden på fem olika adresser i Limhamn, Ribersborg, Erikslust och Bunkeflostrand kommit till Polisens kännedom. I samtliga fall är målsäganden unga kvinnor eller flickor. Polisen utreder om händelserna har ett samband och om gärningsmannen kan vara den samma.

Brottrubriceringen är i det senaste fallet är sexuellt ofredande. Den gripne är en man i 35-årsåldern.

Uppdatering kl. 23.30: Polisen har anledning att anta att den gripne mannen är gärningsman i flera av dagens och kvällens händelser genom i stort sett överensstämmande tillvägagångssätt och samstämmigt signalement.

Polisen utesluter inte att det finns händelser idag eller tidigare där gärningsmannen kan vara den samma och som inte kommit till Polisens kännedom, varför Polisen önskar kontakt med personer som antingen blivit utsatta för misstänkt brott eller har gjort iakttagelser i samband med sådana.

Om du har blivit utsatt eller i sammanhanget har information att lämna, önskar Polisen att du ringer telefonnummer 114 14 och berättar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra