Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Skottlossning Skottlossning centrala Malmö. En person förd till sjukhus. Utredningsarbetet pågår. I nuläget ingen frihetsberövad.

Malmö, Skåne län

UPPDATERING: Den skjutne är en man i 30-årsåldern. Han har blivit skjuten med flera skott utomhus, utanför ett parkeringsgarage. I samband med skottlossningen ska flera bilar ha lämnat platsen och polisen är mycket intresserad av vittnesuppgifter i samband med detta. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. Polisens arbete i ärendet fortsätter under dagen.

Den skjutne mannens skadeläge är kritiskt.

UPPDATERING: Mannen är avliden. Anhöriga är underrättade. Förundersökning om mord/dråp pågår. Polisen arbetar bland annat med dörrknackning i området.

UPPDATERING: Polisen är intresserade av att komma i kontakt med allmänhet som har befunnit sig på Kapellgatan eller vid S:t Johannes kyrka vid 23.45-00.30 och gjort iakttagelser av personer som uppträtt misstänksamt eller av fordon som föranlett intresse.

Polisen, som arbetat med trygghetsskapande insatser i området sedan tidigare, kommer att stärka upp dessa med extra resurser. Mer information om polisens trygghetsskapande arbete i området ges av Andy Roberts, chef på lokalpolisområde Malmö norr. Andy Roberts nås på 0733-483328.

Händelsen i media

Mest läst av andra