Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Skottlossning Skottlossning, Fosie.

Fosie, Malmö, Skåne län

Polis och ambulans skickas till Fosie efter larm om skottlossning utomhus. Enligt uppgift ska en skottskadad person anträffats på platsen. Brottsplatsen är avspärrad, och polis arbetar på platsen med initiala utredningsåtgärder.

19.19 Hundpatrull söker i området, och polis kommer att förhöra eventuella vittnen till händelsen.

19.30 Den skottskadade personen är en man. Han är förd med ambulans till sjukhus. Det finns i nuläget inga uppgifter om hans skadeläge. Enligt rutin vid skottlossning skickas polispatrull till sjukhuset. Brottsplatsen är utomhus på Docentgatan. Den kommer att undersökas med vapenhund och kriminaltekniker. Polis kommer även att genomföra dörrknackning i området för eventuella iakttagelser gjorda i samband med händelsen.  

20.26 Dörrknackning pågår fortsatt, och polis undersöker om det finns eventuella kameror i näheten som kan ha fångat något av händelsen. Kriminaltekniker är på väg till brottsplatsen.

Den skottskadade mannen är i 20-års åldern.

20.51 Den skottskadade mannen har avlidit av sina skador. Anhöriga är underrättade.

22.50 Dörrknackningen är avslutad. Kriminaltekniker arbetar på brottsplatsen med den tekniska undersökningen. Det finns ingen gripen eller misstänkt för händelsen.

23.14 Brottsplatsundersökningen är nu klar. Avspärrningen är hävd vid brottsplatsen.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra