Karta som med röd fyrkant ramar in Kirseberg, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Larm om skottlossning. Kirseberg.

Kirseberg, Malmö, Skåne län

Polis skickas till Kirseberg efter samtal om en misstänkt skottlossning på platsen. Uppringare har hört vad man uppfattar som skott, och även ambulans budas. Samtidigt kommer uppgifter om att en skadad person tagits in till akuten i en bil, och polispatrull skickas till sjukhuset. Den skadade personen, en man, uppges vara skottskadad. Skadeläget är okänt.

21.03 Brottplatsen spärras av, och polis spårar med hund i området.  

21.28 Den skottskadade mannen är i 20-års åldern. Kriminaltekniker är budade till platsen och dörrknackning påbörjas i området.

21.37 Enligt Region Skåne är mannens skador lindriga.

22.45 Händelsen rubriceras som grov misshandel. Enligt vittnesuppgifter ska två personer setts lämna platsen på moped efter skottlossningen. Ytterligare en plats om kan knytas till brottet är avspärrad i väntan på undersökning av kriminaltekniker. Den skottskadade mannen vill inte medverka i vidare utredning.

Uppdatering fredag: Ingen vidare information finns att tillgå i ärendet under morgonen. Polisen jobbar med att sammanställa information som har samlats in under händelsen operativa skede. Frågor under dagen hänvisas till polisområde Malmö.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra