Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Skottlossning Larm om skottlossning, Ribersborg.

Ribersborg, Sergels Väg, Malmö, Skåne län

Larm inkommer om skottlossning på Sergels väg varifrån flera skott hörts. Polis skickas till platsen för kontroll och för att påbörja förhör med vittnen. Övriga omständigheter är inledningsvis okända. Platsen spärras av i väntan på bland annat kriminalteknisk undersökning.
Inledningsvis uppges en person uppges vara träffad av skott.

Polisen kommer under dagen och de kommande dagarna att ha polispatruller i området i trygghetsskapande syfte. Dessa kommer bland annat prata med boende i området.

Uppdatering: Den skottskadade, en kvinna i 30-årsålden, avlider av sina skador. Från platsen fördes även två andra personer till sjukhus. Dessa är inte skadade och är ej heller målsägare. Utredningen fortsätter med bland annat vittnesförhör, tekniska undersökningar och dörrknackningar. Det finns i skrivande stund ingen misstänkt i ärendet.

Vittnen till händelsen bör vända sig till polis på plats alternativt via telefonnummer 114 14.

Uppdatering

En man är gripen, vi kan i nuläget inte gå ut med mer information utan hänvisar till pressträffen imorgon förmiddag. Den är på rättscentrum klockan 10.15.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Mord/dråp Mord, Örebro

Örebro, Örebro län

En person har under söndagsmorgonen hittats död i Örebro. Omständigheterna kring dödsfallet gör att...