Karta som med röd fyrkant ramar in Järnvägsgatan, Landskrona, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt Eventuell skottlossning vid bråk, centrum. Ingen skadad.

Järnvägsgatan, Landskrona, Skåne län

En uppringare berättar om ett bråk på Järnvägsgatan där två eller tre personer ska ha varit inblandade. Det finns inledningsvis uppgifter som talar om att skottlossning ska ha ägt rum, men inga personer uppges ha kommit till skada. Polis skickas till platsen för att reda ut vad som har hänt. Detta genom att bland annat prata med vittnen och spärra av platsen i väntan på en brottsplatsundersökning.

Uppdatering: Fynd på platsen tillsammans med vittnesuppgifter styrker att det varit en skottlossning på platsen. Dock har det inte anträffats några skador på varken person eller föremål efter skottlossningen. Polis har sökt med bland annat hund och helikopter efter personer eller föremål som kan vara av intresse för utredningen. Det finns för närvarande ingen misstänkt.

Onsdag morgon: Ingen misstänkt gärningsperson har gripits och polisen har fortfarande inte fått kännedom om några personskador i samband med skottlossningen.

Mest läst av andra