Karta som med röd fyrkant ramar in Silvergården, Pilängen, Landskrona, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt Samtal om smällar/skott, Silvergården.

Silvergården, Pilängen, Landskrona, Skåne län

Polis skickas till Silvergården, varifrån samtal kommer om vad man uppfattar som skott. Enligt initiala uppgifter ska dessa ha hörts utomhus, i riktning mellan Silvergården-Pilängen. När polis anländer är det mycket folk på platsen i anslutning till Silvergården, men ingen skadad person anträffas. Flera personer uppger att man hört vad man uppfattar som skott. Polis arbetar på platsen med att lokalisera brottsplats, och en adress i anslutning till Silvergården spärras av. Vapenhund och kriminaltekniker budas till platsen.

23.20 En man med skottskador har körts in med privat bil till akuten i Helsingborg, och polis skickas till sjukhuset. Händelsen tyder på koppling till skottlossningen tidigare på Silvergården i Landskrona. Mannens skador ska inte vara livshotande. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Det finns ingen misstänkt. 

Den tekniska undersökningen har ännu inte påbörjats på brottsplatsen på Silvergården.

Mest läst av andra