Drabbad av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Skottlossning, misstänkt Larm om skottlossning, Docentgatan.

Docentgatan, Malmö, Skåne län

Polis skickas till Docentgatan efter samtal om misstänkt skottlossning. Enligt uppgift ska skott ha hörts på adressen, men det finns initialt inga uppgifter om att någon person blivit skadad. Polis spärrar av vad man misstänker vara brottsplats, och vapenhund budas. Arbete pågår på platsen om vad som inträffat. Ingen person uppges vara skadad.

15.27 Kriminaltekniker budas till platsen.

Uppdatering kl. 17.00: Polisen har konstaterat flera förmodade skotthål i ett fönster till en lägenhet på tredje våningen i ett flerbostadshus.

Det befann sig människor i lägenheten när den besköts men dessa är fysiskt oskadda. Polisen utreder bland annat om det finns någon eventuell hotbild mot någon person, med anknytning till aktuell lägenhet.

Polisen har inte fått kännedom om att någon person är fysiskt skadad som en följd av den förmodade skottlossningen närområdet runt aktuell adress samt sjukhus är kontrollerade.

De initiala avspärrningarna är minskade men vissa avspärrningar kvarstår. Kriminalteknisk undersökning är ännu inte utförd.

Brottsrubriceringen är just nu inte fastställd.

Uppdatering kl. 18.00: Polisen upprättar anmälan om grovt olaga hot, grovt vapenbrott och skadegörelse.

Ett antal personer har förhörts som målsägande och som vittnen, kriminalteknisk undersökning genomförs.

Polisen har ingen misstänkt i ärendet och ingen person är gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra