Karta som med röd fyrkant ramar in Hyllie, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt Skottlossning utomhus, Hyllie.

Hyllie, Malmö, Skåne län

Flera uppringare berättar om en eventuell skottlossning på Sagas gränd där flera personer ska ha varit inblandade i någon form av bråk och skott ska ha hörts. Ett par minuter senare anländer polis till platsen men då finns ingen av deltagarna i bråket kvar. Däremot finns ett flertal vittnen på platsen och förhör påbörjas med dessa.

Uppdatering: Platsen spärras av i väntan på brottsplatsundersökning och sökning med vapenhund.

Uppdatering: En skadad man anträffas i närheten av brottsplatsen. Det är okänt hur denna man har kommit till skada och det är okänt om han har skadats vid denna händelse. Han kommer att undersökas av sjukvården och kommer att förhöras av polis.

Uppdatering: Flera tekniska fynd har gjorts i ärendet, bland annat tomhylsor på den misstänkta brottsplatsen. Den skadade mannen undersöks/vårdas på sjukhus där också en polispatrull befinner sig.

Uppdatering: Den skadade mannen har blivit skjuten och vårdas på sjukhus. Under natten kommer utredningen av fortsätta med bland annat teknisk undersökning, genomgång av vittnesförhör och dörrknackning samt uppföljning av inkomna tips och inre spaning. Ärendet rubriceras som försök till mord.

Tips, observationer och andra uppgifter om ärendet mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Polisen Skåne

Mest läst av andra