Karta som med röd fyrkant ramar in Drottninggatan, Helsingborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott i företagslokaler, Drottninggatan.

Drottninggatan, Helsingborg, Skåne län

Polis åker till Drottninggatan med anledning av inbrott i företagslokaler. På plats upptäcks ett krossat fönster och gärningspersonen/personerna tycks ha varit inne på flera våningsplan. Det är oklart hur många verksamheter som berörs av inbrottet.

Uppdatering: Fyra anmälningar har upprättats i samband med inbrottet då fyra olika verksamheter/platser har blivit utsatta.

En anmälan om stöld är upprättad då glaset har krossats till ett väntrum till en vårdinrättning i byggnaden. Flera datorer skall ha stulits enligt inledande uppgift.

En anmälan är upprättad om försök till stöld då en annan verksamhet har upptäckt brytmärken på en dörr till kontoret. Gärningspersonen tycks inte ha tagit sig in.

Ytterligare en anmälan är upprättad om stöld då ännu ett kontor i byggnaden har haft påhälsning av gärningspersonen. Det är oklart vad som är stulet.

Då brottsplatsundersökning pågick i byggnaden upptäcktes även en uppbruten dörr till vinden. Vad som har stulits där är oklart. En anmälan om stöld har upprättats.

Alltså är tre anmälningar om stöld och en anmälan om försök till stöld upprättade. Ingen misstänkt gärningsperson är gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra