Karta som med röd fyrkant ramar in Falsterbovägen, Vellinge, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Falsterbovägen, Vellinge. Stöld i butik på bensinstation.

Falsterbovägen, Vellinge, Skåne län

Polis kallades till platsen med anledning av att flera personer hoppat över disken inne i butiken och tillgripit snus. Det finns inga uppgifter på att någon person har blivit hotad eller skadad i samband med stölden.  

Enligt upppgift var det fem personer i sällskapet. Det finns beskrivning på fyra av dessa och det ska röra sig om två vuxna män, en vuxen kvinna och en pojke i 12-13-års åldern. Det är i nuläget okänt hur sällskapet lämnade bensinstationen efter stölden.

Polisen letar efter personerna i området och kommer att gå igenom eventuella övervakningsfilmer.  

Det är i nuläget inte känt hur mycket snus som har tillgripits.

Uppdatering: 

 

Vid 17.40-tiden fick Polisen in samtal om att personer gick på motorvägen mellan Vellinge och Malmö. Vid kontroll visade det sig att personerna hade fått tekniska problem med en bil och lämnat denna till fots. Det visade sig också att personerna stämde mycket bra in på de personer som varit på bensinstationen tidigare under eftermiddagen och stulit snus. Det var totalt fem personer, två vuxna män, en vuxen kvinna och två barn. De vuxna greps och fördes till polisstationen i Ystad och barnen lämnades över till släktingar. De gripna är misstänkta för stöld.  

 

 

Information som lämnas om pågående händelser är

preliminär och kan komma att ändras.

 

 

Polisen Skåne

Mest läst av andra