Karta som med röd fyrkant ramar in Pildammsvägen, Yttre Ringvägen, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikhinder Trafikstörningar i centrala Malmö.

Pildammsvägen, Yttre Ringvägen, Malmö, Skåne län

Den 13:e oktober arrangeras Malmö internationella forum för hågkomst av förintelsen och bekämpandet av antisemitism på Malmömässan. 

Just nu påverkas trafiken på Pildammsvägen. Påverkan på trafiken kommer att fortsätta under eftermiddagen och en bit in på kvällen. Pildammsvägen kommer i princip att vara helt avstängd mellan kl. 13–17. Undvik därför Pildammsvägen och angränsande gator och vägar om du har möjlighet.

I morgon den 13:e oktober kommer främst E65, Yttre ringvägen och Pildammsvägen att påverkas. Mellan klockan 08.00–10.00 och 16.30 –20.00 får man räkna med kraftiga störningar i trafiken mellan Malmö Live och Malmömässan. Undvik därför att resa till och inom Malmö under den 12–13 oktober. Behöver du ändå resa – planera för att det kan ta längre tid än vanligt.

Läs mer om polisens arbete på https://polisen.se/malmoforumet Här hittar du också mer detaljerad information om avspärrningarna. På Skånetrafikens hemsida och i deras app kan du se hur trafiken körs under de dagar som forumet pågår. Tågtrafiken påverkas inte. Mer information: www.skanetrafiken.se/malmoforum

Mest läst av andra