Karta som med röd fyrkant ramar in Hyllinge, Mörarp, Helsingborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Lastbil och buss som kolliderat, E4 Kropp-Hyllinge, Mörarp.

Hyllinge, Mörarp, Helsingborg, Skåne län

Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till E4 kropp-Hyllinge, Mörarp, där en lastbil och en buss kolliderat. Olyckan ska ha inträffat mellan Hyllinge och Kropp, i riktning mot Helsingborg. Olyckan påverkar framkomligheten, och skapar enligt uppgift stopp i trafiken. Det finns i nuläget inga uppgifter om att olyckan medfört några personskador.

12.49 Trafiken leds av vid trafikplats Hyllinge. Vägen kommer att vara avstängd för trafik enligt prognos i ca en timme. Detta under tiden arbete pågår på platsen som bärgning och sanering av dieselläckage i samband med olyckan. Olyckan ska dock inte medfört några allvarligare personskador enligt initiala uppgifter. Ambulans tillser de inblandade i olyckan, och det är oklart om någon behöver följa med för fortsatt vård. Ersättningsbuss skickas till platsen.

13.18 Av de 45 passagerarna som befann sig på bussen kommer 4-5 att medfölja ambulans för kontroll på sjukhuset. Inga allvarliga personskador har inrapporterats.

14.40 Det är en turistbuss som kolliderat med en lastbil.

Mest läst av andra