Karta som med röd fyrkant ramar in Klostersågen, Lund, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, singel Rv11 i höjd med Klostersågen. Personbil som voltar.

Klostersågen, Lund, Skåne län

En personbil voltar på riksväg 11 i höjd med Klostersågen. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Personbilen ligger på taket och är fastkilad i vägens mitträcke, räddningsarbete pågår. Det är i nuläget okänt hur många personer som färdades i fordonet och eventuella skador på dessa.

Vägen är helt avstängd i båda färdriktningarna.

Uppdatering kl. 16.20: Polisen stänger av vägen mellan avfarten Veberöd Öst mot Vomb (riksväg 11/länsväg 102/länsväg 976) väster om olyckan och vägen mot Öveds Kloster (länsväg 978) öster om olyckan.

Uppdatering kl. 17.10: Två personer färdades i bilen och är kontrollerade av ambulanspersonal på plats, bedömningen var att ytterligare sjukvård inte var nödvändig.

Vägen är fortfarande helt avstängd. Personbilen sitter fast i vägens vajerräcke och losstagning måste ske i samråd med särskild kompetens från Trafikverket, som ansvarar för vägen. Bärgare samt lyftkran är beställd för bärgningen av personbilen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra