Karta som med röd fyrkant ramar in Rydsgård, Skurup, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Personbil och lastbil, E65, Rydsgård.

Rydsgård, Skurup, Skåne län

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till E65:an gällande en olycka mellan en personbil och en lastbil i höjd med Rydsgård. Det är dimmigt på platsen och dåligt sikt. Vägen stängs av i västlig riktning.

08.26: Bilen är kraftigt demolerad. Det är helt stopp i trafiken ca 1 km öster om olyckan. Det finns ingen specifik rapport om skadeläge inledningsvis.

08.37: Det är helt stopp i båda riktningarna. Flera krockar har skett i kön. Med anledning av risk för både trafikanter och räddningspersonal stängs vägen av helt.

09.05: En person som är inblandad i en kökrock/följdolycka öster om Skurup i riktning mot Ystad klagar på nacksmärta.

09.33: Tre fordon inblandade i en olycka. Oklart exakt var på sträckan. En förare har förts med ambulans till sjukhus.

 09.46: Det inkommer information om att en personbil har kolliderat med ett vajerräcke i riktning mot Malmö i höjd med Sandåkra. En person klagar på nacksmärta.

Det är oklart i vilken kronologisk ordning olyckorna har skett. Trafiken släpps på i riktning från ystad mot Malmö kl 09:51.

10.25: Räddningstjänst jobbar med att försöka släppa på trafiken i båda riktningarna i olika omgångar inom kort, polispatruller finns fortfarande på plats och pratar med inblandade i olyckorna. Bärgare skall vara framme och inväntar bärgningsarbetet.

 11.30: Det råder fortfarande stora trafikstörningar på sträckan. Vägen öppnas och stängs växelvis. Prognosen är oklar.

12.00: En person har förts till sjukhuset i Malmö, två personer har förts till sjukhuset i Ystad.

12.27: Vägen rapporteras helt öppen igen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra