Karta som med röd fyrkant ramar in Betalstationen, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, smitning från Parkerade fordon påkörda, betalstationen Öresundsbron.

Betalstationen, Malmö, Skåne län

En personbil backar in i ett eller flera parkerade fordon på betalstationen vid Öresundsbron. Bilen hamnar vid något tillfälle även på fel sida av vägen. Den lyckas lämna platsen och kör in mot Malmö. Polis larmas och bilen anträffas strax därefter stillastående och folktom vid en återvinningsstation inte långt från brofästet.

08.13: En person är gripen efter sök med hund från platsen där bilen anträffades. Vederbörande är inledningsvis misstänkt för bland annat smitning från trafikolycka. Bilen/lastbilen som är påkörd vid betalstationen har fått påtagliga skador baktill. Det är oklart om denne behöver bärgas.

Den gripne är en 38-årig man.

09.15: Bilen är bekräftad stulen från en adress i Göteborgstrakten under natten.

14.00: Mannen har backat på två personbilar som fått plåtskador, han har sedan kört mot färdriktningen i vägkanten på E20 in mot Malmö. Färden tar sedan slut vid återvinningsstationen. Ingen person har kommit till skada.

En anmälan är upprättad om smitning från trafikolycka, drograttfylleri, narkotikabrott och vårdslöshet i trafik.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra