Karta som med röd fyrkant ramar in Staffanstorp, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka på Lv108.

Staffanstorp, Skåne län

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter är flera fordon inblandade. Oklart skadeläge.

Uppdatering: Vägen stängs av vid olycksplatsen. Två lastbilar, en personbil och totalt sju personer uppges vara involverade i olyckan. Flera ambulanser är på väg till platsen.

Uppdatering: Två personer har förts till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge. Vägen kommer att vara avstängd en längre tid, trafiken leds om vid rondellerna vid Gullåkravägen och Dalbyvägen.

Uppdatering: Totalt fyra personer har förts till sjukhus. På olycksplatsen fortgår vittnesförhör och dokumentation av olycksplatsen. 

Uppdatering kl 19.30: En man i 50-årsåldern och en man i 65-årsåldern avled i samband med olyckan. Ytterligare två män vårdas på sjukhus för sina skador.

Olyckan skedde i samband med att ett av fodonen av okänd anledning kom över i motsatt färdriktning. En anmälan är upprättad för att utreda olycksförloppet. Anmälan rubriceras inledningsvis  som grov vårdslöshet i trafik, vållande till annans död samt vållande till kroppsskada.

Mest läst av andra