Annons

Våldtäkt Våldtäkt, Sofielund.

Sofielund, Palmgatan, Hasselgatan, Malmö, Skåne län

Polisen får strax innan 03-tiden information om en yngre kvinna som blivit utsatt för en överfallsvåldtäkt av flera gärningsmän i Sofielund. Kvinnan har skador och förs med ambulans till sjukhus. Brottsplatsen, Palmgatan/Hasselgatan, spärras av för teknisk undersökning.

Under dagen kommer polis finnas på ute på platsen i trygghetsskapande samt informationsinhämtande syfte. Dörrknackning kommer att genomföras och samtliga poliser ute på platsen finns tillgängliga för allmänheten vid förfrågan eller tips.

En anmälan har upprättats om grov våldtäkt.

Har du information att lämna till polisen gällande händelsen? Vänligen ring polisen på 114 14 eller tala med polis på brottsplatsen. Alla tips och iakttagelser kan vara behjälpliga.

Uppdatering: Kvinnan är mellan 15-20 år gammal. Polisen har tagit emot stora mängder tips från allmänheten och uppföljning samt bearbetning av dessa pågår. Den tekniska utredningen på platsen pågår under förmiddagen.

Uppdatering: 13:40: Polisens tekniker är klara med sitt arbete på platsen. Ett intensivt utredningsarbete pågår och uppföljningen av alla tips som kommit in från allmänheten fortlöper under eftermiddagen. 

Polisen tar tacksamt emot vidare tips från allmänheten på telefon 114 14.   

Polisen Skåne

Mest läst

Annons