Karta som med röd fyrkant ramar in Gnesta, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Arbetsplatsolycka Larm om olycka på arbetsplats.

Gnesta, Södermanlands län

07:43 Polis larmades till kommunhuset i Gnesta med anledning av en arbetsplatsolycka. En anställd ska ha befunnit sig i brevsorteringsrummet, öppnat ett paket och då fått ett vitt pulver på händerna. I nuläget har ingen person skadats eller fått följa med till sjukhus. Polisen  befinner sig på plats för att bilda sig en uppfattning över vad som har inträffat.

10:49 Fastigheten har evakuerats på kommunens egna initiativ. Kommunhuset kommer hålla stängt resten av dagen. Polisen har spärrat av området. 

12:42 Det vita pulvret visade sig vara vetemjöl. Polisen kommer skriva en anmälan om olaga hot samt spridande av smitta. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Avspärrningarna har hävts och polis har lämnat platsen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra