Karta som med röd fyrkant ramar in Åkers Styckebruk, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Arbetsplatsolycka Man skadades på arbetsplatsen.

Åkers Styckebruk, Strängnäs, Södermanlands län

07.58 SOS-larm till polisen om att en person ska ha fått något föremål över sig på en arbetsplats mellan Strängnäs och Åkers styckebruk.

08.39 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som har hänt.

09.10 polisen har nu genomfört initiala utredningsåtgärder såsom platsundersökning, dokumentation och förhör med personer på företaget. En förundersökning med brottsrubriceringen vållande till kroppsskada genom arbetsolycka är påbörjad och den drabbade, en man i 30-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Ytterligare förhör ska hållas med den drabbade på sjukhuset när det är lämpligt.

10.45 den drabbade mannen är nu färdigvårdad på sjukhjuset.

12.45 det som hänt är att en arbetstagare har klämt en hand i samband med att man skulle lasta av plattjärn från ett släp. Plattjärnen hade glidit iväg och i samband med det klämde arbetstagaren handen mellan de tunga plattjärnen och släpet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra