Karta som med röd fyrkant ramar in Tuna Torg, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Bråk vid Tuna torg.

Tuna Torg, Eskilstuna, Södermanlands län

16.25 Polis larmades om ett pågående bråk utomhus vid Tuna torg i Eskilstuna. Två personer slogs, någon skulle ha ett tillhygge. Flera polispatruller skickades till adressen.

16.29 Första patrullen på plats. En misstänkt gärningsman kunde gripas omgående. Den andra mannen fanns också kvar.

17.00 De inblandade är män i 40- respektive 45-årsåldern. Båda hade skador, åtminstone den äldre av dem fördes till sjukhus med ambulans. Polisen pratade med vittnen för att få klarhet i vad som hade hänt.

17.40 Även den andra mannen fördes till sjukhus. Skadorna verkar inte vara livshotande. Brottsrubriceringen är grov misshandel. Det är mannen i 40-årsåldern som är gripen.

20.30 Ytterligare en man har gripits i ärendet. Han är i 55-årsåldern. Misstankar mot att han skulle ha varit delaktig i misshandeln framkom i förhör med inblandade och vittnen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra